Skip to main content

Keukens op maat

Dat is waar bulthaup in Zeist al jaren bekend om staat. Bulthaup is in 1949 opgericht, sindsdien is het doel niet veranderd: Om op een passievolle manier topkwaliteit te leveren op het gebied van exclusieve keukens. Onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van keukens. Naast advies op maat van de ervaren medewerkers, ben je bij bulthaup aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan kwaliteitskeukens: bulthaup keukens variëren van industriële keukens en greeploze keukens tot moderne keukens op maat en exclusieve keukens op maat.

Klik op de button hieronder om onze inspiratieboeken aan te vragen, zo vind je jouw droomkeuken!

Inspiratieboeken aanvragen

“Keuken op maat” – bulthaup

Op zoek naar luxe keukens op maat? Bulthaup in Zeist is dé specialist op het gebied van design keukens. Alle bulthaup keukens worden gemaakt met oog voor detail, daarnaast staan de persoonlijke wensen van de klant centraal. Bulthaup maakt het mogelijk om een keuken compleet op maat te laten ontwerpen. Wat jouw idee van een droomkeuken ook mag zijn, we komen er gegarandeerd samen uit. Ben je op zoek naar een keuken die perfect aansluit op de inrichting van jouw huis? Wil je een keuken met een kookeiland of graag een exclusieve keuken die van alle gemakken voorzien is? Dan ben je bij bulthaup keukens in Zeist aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor bulthaup Zeist?

Al sinds 1949 is bulthaup hét kenniscentrum op het gebied van exclusieve keukens op maat.
Met de unieke werkwijze van bulthaup kun je jouw wensen en behoeften omzetten naar een luxe keuken op maat. Het team van enthousiaste medewerkers deelt ervaring en passie, zij helpen je graag om jouw persoonlijke wensen te vertalen zodat je kunt genieten in een keuken op maat. Je zult merken dat jij als klant daadwerkelijk centraal staat!

Onze producten:

  • Bulthaup b1
  • Bulthaup b2
  • Bulthaup b3

Moderne keukens op maat

Met een zeer ruime keukencollectie en een ervaren team is bulthaup dé keukenspecialist in Utrecht. Alle bulthaup keukens worden gemaakt met oog voor detail, uiteraard staan hierbij de behoeften van de klant centraal. Met jouw persoonlijke wensen kunnen wij aan de slag. Het gepassioneerde team vertelt je hier graag meer over.

Voor persoonlijk advies over keukens op maat kun je altijd een afspraak maken of onze inspiratieboeken aanvragen, zo vind je jouw droomkeuken!

Inspiratieboeken aanvragen

Heeft u een vraag?