Skip to main content

Keuken ontwerpen – Bulthaup Zeist

Wil je jouw eigen keuken ontwerpen en deze thuis laten installeren? Bij bulthaup is dit mogelijk.
Bij bulthaup in Zeist zijn we bewust van het feit dat een keuken niet alleen een plek is om te koken. In bulthaup keukens wordt geleefd. Hoe zie jij jouw eigen keuken voor je? Een moderne keuken met kookeiland? Zo min mogelijk grepen? Een werkkast waar al het keukenapparatuur in wordt opgeborgen?  Een keukenwerkbank met werkgedeelte, kookplaat en spoelunit? Bij bulthaup zijn al deze elementen te combineren zodat jij jouw eigen keuken kunt ontwerpen.

Klik op de button hieronder om onze inspiratieboeken aan te vragen, zo vind je jouw droomkeuken!

Inspiratieboeken aanvragen

“Keuken ontwerpen” – bulthaup

Bij het samenstellen van een nieuwe keuken zijn jouw persoonlijke behoeften belangrijk. Wij houden rekening met het de verschillende wensen, je bent zeker niet de enige die zijn eigen keuken wilt ontwerpen. Zelf een keuken ontwerpen of keuken samenstellen en je daarna thuis voelen in jouw eigen ontworpen keuken is nu eenmaal iets speciaals. Voor een luxe keuken op maat ben je bij bulthaup aan het juiste adres. Er wordt altijd rekening gehouden met de inrichting van jouw leefruimte. Bij bulthaup stel je eenvoudig jouw eigen keuken samen, jouw eigen ontworpen keuken!

Waarom kiezen voor bulthaup Zeist?

Al is het alleen al om het volgende feit: een eigen keuken ontwerpen! Wij denken daadwerkelijk mee. Bij het een keuken samenstellen is multifunctionaliteit vaak een eis. De ruimte moet optimaal benut worden, er wordt gekookt, maar in bulthaup keukens wordt ook geleefd. Onze design keukens zijn verkrijgbaar in een aantal basiselementen. Vanuit de basiselementen stel je eenvoudig jouw keuken samen – de grote diversiteit aan werkbladen en willekeurige opstellingen helpen je hierbij. De grote diversiteit aan mogelijkheden maken het mogelijk om zelf een keuken te ontwerpen. Een keuken die bij jouw wensen aansluit. Ontwerp je eigen keuken!

Onze producten:

  • Bulthaup b1
  • Bulthaup b2
  • Bulthaup b3

Ontwerp je eigen keuken

Een keuken ontwerpen is niet eenvoudig, bulthaup helpt je hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen en behoeften meegenomen worden in het unieke ontwerp van jouw keuken. Wat jouw idee van een droomkeuken ook mag zijn, we komen er gegarandeerd samen uit. Ons ervaren team helpt je graag bij het design en de inrichting van een keuken op maat.

Inspiratieboeken aanvragen

Heeft u een vraag?